Maurits

DR. MAURITS VAN DEN NIEUWBOER

Dr. Maurits van den Nieuwboer is Immunoloog en gepromoveerd op de werking en veiligheid van probiotica aan de Vrije Universiteit (VU) van Amsterdam.

Linda

DR. LINDA WANDERS

Dr. Linda Wanders is gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam (AMC) op het gebied van colonoscopie en IBD en werkzaam als Maag- Darm- en Leverarts in opleiding aan het VU Medisch Centrum in Amsterdam.

Karine_141x1293

KARINE HOENDERDOS

Karine Hoenderdos is diëtist en journalist, onder andere voor Plus Magazine, Women’s Health, Nieuws voor diëtisten en PuurGezond. Bovendien is Karine auteur van de boeken ‘PuurGezond, slank in 8 stappen’, ‘Eet meer!’ en ‘Diabetes type 2? Maak jezelf beter’.

Meer over Karine: www.scriptum-site.nl.

Robert-Jan Brummer

PROF. DR. ROBERT-JAN BRUMMER

Prof. dr. Robert-Jan Brummer is gastroenteroloog aan de Örebro Universiteit in Örebro, Zweden. Zijn onderzoek richt zich op het metabolisme & maagdarmziekten / hersendarmas en voeding. Daarnaast is hij directeur van het Nutrition-Gut-Brain Interaction Research Centre.

Pamela Browne

PAMELA BROWNE, MD

Pamela Browne is arts-onderzoeker. Haar promotieonderzoek richt zich op microbiota en probiotica in relatie tot angst en depressie tijdens de zwangerschap aan de Radboud Universiteit, Nijmegen en Vrije Universiteit (VU), Amsterdam.

Jacqueline van gorp

JACQUELINE VAN GORP, MD

Jacqueline van Gorp is werkzaam als arts-assistent bij de Maag-, Darm- en Leverziekten in het Leids Universitair Medisch Centrum. Naast haar werk als arts maakt zij medisch educatieve apps. www.qordis.nl

Alle teksten op deze website vallen onder de verantwoordelijkheid van een onafhankelijke deskundige redactie. De redactie ontvangt graag informatie, ideeën en adviezen. Benieuwd naar onze partners?