MyMicroZoo

Voor 10% korting op de aanschafprijs van een darmflora-test ga naar www.mymicrozoo.com en gebruik de volgende kortingscode:

KORTINGSCODE: DARMGEZONDHEID

De gezondheid is in onverwacht grote mate afhankelijk van de bacteriën in onze darmen. Dit is de uitkomst van uitgebreid onderzoek van de laatste tien jaar en er is zoveel over bekend geworden dat er zelfs gesproken wordt van een apart orgaan. Over het hoe en waarom hiervan moet nog veel onderzocht worden. Nu is je kans om zelf onderzoeker te worden van dit fascinerende onderwerp. MyMicroZoo verschaft je daartoe de middelen.

Leer meer over jezelf. Vergelijk wat je bent met anderen; vegetariërs, vleeseters, sporters, bankzitters. Is de samenstelling van mijn eigen Zoo in evenwicht of moet er bijvoorbeeld wat meer variatie in komen? Heb ik de bacteriën die nodig zijn voor het verteren van alles wat ik eet? Kom terug voor vervolgtests en kijk hoe een verandering in levensstijl van invloed is op je microbiota, of wie je bent en bespreek je resultaten met andere MyMicroZoo onderzoekers op het forum!

Direct naar MyMicroZoo >