'Kookboek voor een rustige buik'

WINACTIE: 2x ‘ Crohnprinses ‘ van Marise May

Marise May wordt van kleuter af aan geconfronteerd met hevige buikpijnen. Op zeven jarige leeftijd wordt bij haar de ziekte van Crohn, een chronische darmaandoening, geconstateerd. Een begin van een lange reis langs vele artsen en ziekenhuizen. De Crohnprinses schetst het leven door de ogen van een kind naar het leven van een volwassene. Soms gaat het beter, soms gaat het slechter, maar Marise laat zich echter niet kisten. Mede door haar spirituele ervaringen wordt ze geïnspireerd  om haar dromen te blijven volgen. Crohnprinses toont het leven van Marise met al zijn ups en downs en geeft tegelijkertijd informatie over alle zaken waar iemand met de ziekte van Crohn mee geconfronteerd wordt. Maar bovenal is het een levensverhaal van een dappere vrouw, die besloten heeft dat er meer in het leven is dan de ziekte van Crohn.

Met voorwoord van prof dr Bartelsman, voormalig MDL-arts van het AMC. Marise May (1972) woont in Broek op Langedijk en heeft een dochter.
De redactie van darmgezondheid.nl geeft twee exemplaren van het boek ‘Crohnprinses’ t.w.v. 18,95 euro weg. Stuur vóór 28 februari 2015 een mail naar info@darmgezondheid.nl en geef hierin aan waarom u het boek wilt hebben samen met uw NAW-gegevens (naam/adres/woonplaats).