'Kookboek voor een rustige buik'

Winactie: 2 x het boek ‘ Oergezond met Oerdis ‘

Oergezond met de Oerdis!

Onze voorouders haalden hun voeding zoals vlees, vis, groenten, fruit, noten en eieren uit de natuur. Deze Oerdis blijkt uiterst gezond volgens Karine Hoenderdos en Angela Severs, de auteurs van het nieuwe boek ‘Oergezond met Oerdis’.

In dit boek lees je bijvoorbeeld hoe wetenschappers denken over de oerdis en wordt er verslag gedaan van het eerste Nederlandse wetenschappelijke onderzoek naar dit eeuwenoude menu. Ook staat het boek vol met recepten, tips en dagmenu’s voor als je de Oerdis zelf wilt proberen.

Dit boek winnen? Kijk hier hoe het werkt!

De redactie van darmgezondheid.nl geeft twee exemplaren van het boek Oergezond met Oerdis t.w.v. €9,95 weg. Stuur voor 1 mei 2013 een mail naar info@darmgezondheid.nl en geef hierin aan waarom jij zou willen omschakelen naar de Oerdis. Uit de antwoorden worden twee winnaars door de redactie van darmgezondheid.nl geselecteerd. Vermeld in het onderwerp Winactie Darmgezondheid en stuur je NAW-gegevens mee in de mail. Alleen de winnaars krijgen per e-mail bericht. Het boek wordt opgestuurd.