'Kookboek voor een rustige buik'

WINACTIE: 2x ‘ Gezond en Blij ‘ van Ay Lin Kho

Begin februari heeft Ir. Ay Lin Kho een artikel geschreven over gezondheidsnieuws. Ze is voedingsdeskundige en tevens auteur van het boek Gezond & Blij zonder diëten.

Gezond en Bij zonder diëten gaat over zo veel meer dan alleen voeding en gezondheid. Het bevat informatie over psychologie – onbewust eetgedrag, gebruik van wondervoedsel, je lijf en leefstijl. Bomvol tips en ervaringen uit het leven gegrepen word je al bewust in je eetkeuzes of je nu wilt of niet. Met een westerse wetenschapsachtergrond en een Aziatische gezondheidsblik verkregen in China verbindt Ay Lin deze twee werelden. Met verschillende visies van experts en de juiste feiten kun je je eigen mening vormen over voeding en gezondheid. Met dit boek bereik je permanente gewichtsverandering niet door diëten maar door simpele psychologische feiten over je eetgedrag te gebruiken in je dagelijkse leefstijl.

 

“Het boek geeft een prachtig kijkje in de psychologie van eten en is vlot geschreven! Een echte aanrader.” Dr. Mariëtte van Kouwen – Maag-darm-leverarts, Nijmegen

“Kho zet heel veel informatie en meningen over deze onderwerpen voor de leek op een rijtje. Ze schrijft zeer persoonlijk en vlot met leuke kopjes boven de diverse onderdelen en daardoor wil je wel doorlezen.” Reina van Bruggen, diëtist

De redactie van darmgezondheid.nl geeft twee exemplaren van het boek ‘Gezond & Blij’ t.w.v. 24,50 euro weg. Stuur vóór 31 maart 2015 een mail naar info@darmgezondheid.nl en geef hierin aan waarom u het boek wilt hebben samen met uw NAW-gegevens (naam/adres/woonplaats).