Darmehbo

Winactie: ” Darmehbo, eet je darmen gezond “

Darmehbo (geschreven door Katinka Huiskamp en Marieke Lebbink) is bedoeld voor iedereen die in meer of mindere mate buik- klachten heeft. Van misselijkheid en oprispingen tot darmkrampen en winderigheid. Van een opgeblazen gevoel tot diarree of juist obstipatie. Bij één op de zes mensen in Nederland schoppen dergelijke klachten hun leven flink in de war.

Waar moet je op letten als je buikklachten hebt? Hoe kies je de juiste producten voor je buik? Darmehbo helpt je stap voor stap de oorzaak van jouw buikklachten op te sporen en er iets aan te doen.

 

Nu inclusief FODMAP-dieet:

Koolhydraten zijn niet allemaal makkelijk te verteren en vormen voor veel mensen de bron van hun buikklachten. Deze boosdoeners hebben één ding gemeen. Ze zijn rijk aan FODMAPs, een verzamelnaam voor de groep slecht verteerbare koolhydraten. Het FODMAP-dieet helpt je te ontdekken welke koolhydraten jouw mogelijk dwars zitten.

 

Verder in dit boek:

  • Menuplan bij verstopping, diarree en maagklachten
  • Ruim 50 pagina’s inspiratie voor gezond eten en koken
  • Meer dan 100 tips en recepten voor een fit gevoel
  • Toilet geheimen
  • En veel meer

 

Kans maken op dit boek? Deze maand mogen wij 2 exemplaren van het boek weggeven. Stuur vóór 1 augustus je motivatie inclusief adresgegevens naar info@darmgezondheid.nl