Schijtziek

Winactie: Twee vrijkaarten voor de voorstelling “Schijtziek”

Donderdag 1 februari gaat het Nieuwe Makers Festival RRReuring van start, waarin Mouna Laroussi’s voorstelling ‘ Schijtziek ’ in première gaat. Darmgezondheid mag 2 vrijkaarten weggeven voor de voorstelling op 2 februari om 19:30 bij het internationaal cultuurpodium Podium Mozaïek in Amsterdam West.

Mouna Laroussi is door een darmaandoening jarenlang letterlijk schijtziek geweest. Maar ze weet inmiddels dat je de ziekte niet overwint door de bagger te ontkennen. Dansend, pratend, zingend en af en toe schreeuwend perst ze alle diarree die de multiculturele samenleving heeft voortgebracht er nu maar eens uit  in haar danstoneelstuk met een vleugje humor. Meer weten?

Mouna Laroussi (1981) is choreografe, danstheatermaker en het creatieve brein achter de producties van Stichting Mouna Mix. In haar interdisciplinaire voorstellingen met dans, theater en muziek belicht zij actuele maatschappelijke themas vanuit haar perspectief als Nederlandse en Marokkaanse maker.

Wil jij kans maken op deze twee vrijkaarten? Stuur dan je naam en motivatie vóór maandag 29 januari naar info@darmgezondheid.nl

Kan je niet op 2 februari of helaas niet gewonnen? Mouna speelt op woensdag 31 januari en donderdag 1 februari ook in Amsterdam. Kaarten bestellen doe je hier >