'Kookboek voor een rustige buik'

Winactie: 5 x het WC Doeboek

De Maag Lever Darm Stichting heeft op 27 november 2012 het Eerste Nederlandse WC Doeboek gepresenteerd.Met dit boek wordt aandacht gevraagd voor gezond toiletgedrag, want dat is net als voedingvoldoende drinken en bewegen belangrijk voor een gezonde spijsvertering. Uit onderzoek van de Maag Lever Darm Stichting blijkt dat ruim 60% van de respondenten het wc bezoek wel eens bewust uitstelt. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld problemen met de stoelgang ontstaan.

‘Op je gemak’ met het WC Doeboek

Het Eerste Nederlandse WC Doeboek zit boordevol pakkende teksten, tegelstickers, interessante columns van Viggo Waas en Aaf Brandt Corstius en inspirerende doe-dingen plus uittips voor jong en oud. Ook leuk voor kinderen met strips van Jan, Jans en de kinderen, moppen, ‘creatief met WC rollen.’

Winnen? Dit moet je doen!

De redactie van Darmgezondheid.nl geeft maar liefst 5 exemplaren van het WC Doeboek weg. Stuur een mail naar info@darmgezondheid.nl en geef hierin aan waarom jij het WC Doeboek graag wilt hebben. Uit de antwoorden worden 5 winnaars door de redactie van Darmgezondheid.nl geselecteerd. Zorg dat je in het onderwerp Winactie Darmgezondheid zet. De winactie loopt tot en met 24 december 2012 en de 5 winnaars krijgen per e-mail bericht. Het boek wordt thuisgestuurd.

Mocht je niet bij de winnaars horen… Het WC Doeboek is voor € 9,95 te koop bij verschillende boekhandels en supermarkten of bestel het online op www.wcdoeboek.nl.