De Poepdokter 2

Winactie: ‘ De Poepdokter 2 ‘

Je darmflora is belangrijk, maar hoe zorg je voor een fijne omgeving voor je darmbewoners? In De Poepdokter 2 – Bakt ze bruin van Nienke Tode-Gottenbos leer je hoe je kunt koken, eten en leven om de bacteriën in je darmen gezond te houden. Dat is helemaal niet zo ingewikkeld. Met een paar simpele tips en trucs zet je in no time een maaltijd op tafel waarvan niet alleen jij en je tafelgenoten, maar ook je bacteriebeesten kunnen smullen. In dit boek vind je:

  • meer dan 45 snelle & makkelijke recepten voor een gezonde darmflora
  • geen gedoe met milliliters en grammen
  • oefeningen voor een rustige (en ja, platte!) buik
  • kennis over een gezonde spijsvertering
  • leuke tips en weetjes over je darmen en darmflora

Hét boek voor iedereen die na het lezen van De Poepdokter – Gezond van mond tot kont stappen wil zetten voor een gezonde spijsvertering en dito darmflora. Op weg naar een rustige buik, meer energie en een tevreden ‘onderbuikgevoel’!

Met het handige Voedingsdagboek leer je bovendien op welke voedingsmiddelen jij goed (of juist minder goed) reageert, zodat je je eigen persoonlijke optimale voedingspatroon kunt samenstellen. Waarschuwing: hou je van recepten waarin alles tot op de seconde, graad en gram nauwkeurig wordt beschreven? Die vind je hier niet! Je leert hier Geen Gedoe-Koken: makkelijke en goed te volgen recepten. Het betere ‘men neme en smijte’ kookwerk, ook voor als je (nog) geen kookwonder bent. Dit boek vraagt van je dat je zelf nadenkt en echt leert koken. Let’s eat!

Kans maken op dit boek? Stuur een bericht voor 1 mei naar info@darmgezondheid.nl met uw naam, adres én motivatie waarom u graag dit boek wilt winnen.

Lees ook: