verrot gezond

Winactie: ‘ Verrot gezond ‘

Christian Weij, auteur van Verrot Lekker, komt met een nieuw kookboek: Verrot Gezond.

Als fermentatie-specialist zet Christian zich in om gefermenteerde voeding weer aantrekkelijk en toegankelijk te maken. Hij maakt gebruik van ouderwetse technieken om voeding te fermenteren. Hij gebruikt hiervoor de oer-Hollandse techniek om witte kool om te zetten naar zuurkool, maar ook exotische technieken zoals het maken van Koreaanse Kimchi. Het kookboek staat boordevol overheerlijke recepten, van soep tot toetjes, van groenten tot vis. Naast het gezonde aspect van gefermenteerde voeding, heeft het ook als voordeel van gefermenteerde voeding is dat het lang houdbaar blijft zodat je alvast een voorraadje vooruit kunt maken.

Het kookboek bestaat niet alleen uit recepten maar begint met een prachtige uiteenzetting over onze relatie met de micro-organismen om ons heen en waarom we moeten streven naar juiste balans met de micro-organismen om een goede gezondheid na te streven.

Deze maand heeft Stichting Darmgezondheid het voorrecht om een tweetal kookboeken weg te geven.

Wilt u kans maken op een exemplaar? stuur dan een e-mail naar info@darmgezondheid.nl met uw naam, adres en motivatie voor 1 november 2019.

Lees ook: