Helden met Darmkanker

Winactie: ‘ Helden met Darmkanker ‘

Maart is darmkankermaand. Een maand om bij stil te staan omdat nog steeds teveel mensen overlijden aan deze ziekte. De Antwerpse voormalig MDL-arts Luc Colemont is oprichter van Stop Darmkanker.be. Hij is echter niet alleen in België maar ook in Nederland actief in de strijd tegen darmkanker.

Onlangs bracht Colemont samen met voetbalicoon Piet den Boer het boek Helden met Darmkanker uit. Samen interviewden zij zowel bekende maar ook onbekende Vlamingen over hun darmkanker. Journalist Raf Willems schreef de teksten uit en topfotograaf Henk Van Cauwenbergh zorgde voor sterke portretten. 

20 Straffe verhalen van 20 straffe mensen. Verhalen om bij stil te staanom kracht uit te putten. Dr. Luc Colemont schreef ook een 8-tal lesjes over darmkanker. Wat iedereen eigenlijk zou moeten weten, vertelt hij in mensentaal.

Wij van Stichting Darmgezondheid mogen twee exemplaren van het boek weggeven. Wilt u kans maken op dit boek? Stuur dan een e-mail vóór 1 april 2019 met motivatie, naam en adresgegevens naar info@darmgezondheid.nl

Je kunt het ook bestellen (via bol.com). Alle opbrengsten van dit boek gaan integraal naar Stop Darmkanker.

Lees ook: